Uitgaan Malta

Hotel Malta

Het eiland Malta heeft naast prachtige stranden ook veel gezellige uitgaansgelegenheden. In tegenstelling tot vele andere
plekken is de entree in de bars en discotheken gratis. Op deze pagina worden de meest populaire uitgaansgelegen van Malta weergegeven.

Populaire discotheken in Malta

Op Malta vind je een aantal hele grote discotheken welke in het hoogseizoen elke avond geopend zijn. De prijzen voor
alcoholische dranken liggen relatief laag vergeleken met andere vakantiebestemmingen.

Disco Axis – Discotheek Axis is een zeer populaire discotheek in St. Julians. Deze grote discotheek staat bekend om haar grote lasershows die hier elke avond gehouden worden. Met drie verdiepingen en verschillende muziek stijlen is er voor ieder wat wils..

Club Bamboo – Bamboo is een grote openlucht discotheek in St. Julians welke zeer geliefd is onder jongeren. Naast vele jongeren uit Malta vind je hier ook veel andere nationaliteiten. Deze discotheek is echt een aanrader voor iedereen die van feesten houdt.

Havana club – Havana is een leuke club in St. Julians waar veelal de muziekstijlen Hiphop en R&B worden gedraaid. In deze club kun je tot laat in de nacht terecht voor een feestje. In deze club vind je naast Europeanen ook veel Afrikanen.

Disco Empire – Empire is behoort tot de populairste discotheken van Malta en is altijd zeer druk bezocht. Deze discotheek is tot laat in de ochtend geopend waardoor je hier altijd terecht kunt voor een echte afterparty. Je vind de discotheek in de barstreet van St. Julians..

Populaire bars op Malta

Op Malta zijn veel verschillende bars te vinden. De drankprijzen liggen in deze bars relatief een stuk lager dan in de grote discotheken.

Fuego Salsa Bar – Fuego is een rustige bar in St. Julians waar veelal salsa muziek gedraaid wordt. In deze bar vind je naast veel spanjaarden ook veel inwoners uit Malta zelf. In deze bar kun je relatief goedkoop een coctail drinken.

Footloose Fun Bar – De Footloose Fun Bar is een leuke bar in het centrum van St. Julians waar naast top 40 ook veel jaren tachtig muziek wordt gedraaid. Over het algemeen is het publiek van de Footloose Fun Bar vijfentwintig jaar en ouder.

The Alley Bar – The Alley Bar is de oudste bar van Malta welke vooral in het weekend erg populair is onder jongeren uit Malta. De woensdagavond wordt hier vaak een thema avond georganiseerd wat zorgt voor een extra leuke sfeer. Je vind deze bar in de barstreet van St. Julians.

Peppermint Bar – De Peppermint Bar is een leuke en gezellige bar in St. Julians met een klein gezellig terras. Deze bar is vooral vroeg in de avond populair onder de jongeren. Door de goedkope drankprijzen kan hier relatief goedkoop ingedronken worden.

O’Casey’s Pub – O’Casey’s Pub is een leuke gezellige Ierse pub in het centrum van St. Julians. Naast veel Engelsen vind je hier ook Nederlanders die gezellig massaal een drankje komen drinken. Vooral een aanrader is het Ierse bier dat ze hier schenken.

121 Lounge Bar – De 121 Lounge Bar is een relax bar in St. Julians. Deze bar is tot laat in de nacht geopend. Naast lekkere zitbanken is hier ook vaak een DJ aanwezig die voor een goede sfeer zorgt.